Dokumenter
-
Style Emme CAROLINA 760
Akustikkgulv | Linoleumsgulv | Resirkulerbare vinyl- og linoleumsgulv | Circular Collection

Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB - Style Emme CAROLINA 760

Style Emme Acoustic xf² er et linoleumsgulv for offentlig miljø hvor det stilles høye krav til akustikk-egenskaper. Gulvet er 3,8 mm tykt med en konstruksjon i to lag; 2,5 mm linoleum og 1,3mm PU-skum.

Trinnlydsdemping i henhold til EN ISO 717/2: 19 dB. Den matte overflaten xf² er ekstremt slitesterk og gjør enkelt å rengjøre og vedlikeholde, uten voks og polish. 

Gulvene leveres i bredde 1,95 m eller 2 m, avhengig av tilgjengelighet. Kontroller alltid aktuell bredde ved bestilling.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Linoleum med skum bakside
Klassifisering for bomiljø: 23 Høy
Klassifisering for kommersielt miljø: 33 Høy
Klassifisering for industrimiljø: 41 Moderat
Quality & environment certifications: ISO 14001
Rull (1 ref.)

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 2.13 kg CO2/m2

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Finn Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

Ny matt overflate og flere farger

Linoleum produseres av naturlige råvarer, og dets bærekraftige egenskaper gjør det til et interiørmateriale i sterk vekst. Denne utviklingen er noe vi i Tarkett ønsker å fremme, og nylanserer derfor våre linoleumskolleksjoner i ny drakt. Samtlige gulv har fått en ny matt overflatebehandling samt at det kommer en rekke nye naturinspirerte og varme farger. 

Ny matt overflate og flere farger

Gamle linoleumsgulv blir ny råvare

Ved hjelp av innsamlingssystemet ReStart for linoleum kan vi innhente gamle linoleumsgulv og bruke dem i produksjon. Det estetiske ved linoleum er unikt. Men materialets sammensetning og egenskaper gjør det også til et holdbart kvalitetsprodukt, med gode bærekraftige egenskaper. For både råvare og produksjonsprosessen finnes det potensiale for store klimagevinster, og omstilling til sirkulær økonomi. 

Gamle linoleumsgulv blir ny råvare
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Å innrede med naturmaterialer

Nesten alle ingrediensene i Tarketts linoleum er naturlige råvarer som er fornybare, eller som det ikke er mangel på. Det er dette som er grunnen til at linoleum er et så bærekraftig materiale med lav klimapåvirkning. Det unike for Tarketts linoleum er at den er homogen, det vil si at produktet består av ett lag med ren linoleum som overflatebehandles og monteres på jutevev.

Å innrede med naturmaterialer
Dette er Style Emme Acoustic xf²™ 19 dB