Dokumenter
-
LinoWall METAL 101
Veggbelegg

LinoWall 2,0 mm - LinoWall METAL 101

LinoWall er linoleumsmateriale godkjent for montering på vegg, og oppfyller kravene til brannklasse Bs2-d0.Kolleksjonen finnes i 10 farger fra Etrusco xf² for å gi et sømløst uttrykk i overgangen mellom gulv og vegg. LinoWall er et slitesterkt veggmateriale med xf²-overflate som gir en dekorativ beskyttelse av vegger i offentlige miljøer.
Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Linoleum godkjent for montering på vegg
Quality & environment certifications: ISO 14001
Total tykkelse: 2 mm
Total vekt: 2900 g/m²
Overflatebehandling: xf²™
Rull (1 ref.)

Totalt karbonavtrykk (resirkulering)

 1.89 kg CO2/m2

Klimaavtrykk mitt prosjekt
Finn LinoWall 2,0 mm som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Ønsker du å redusere prosjektets karbonavtrykk? Bruk vår kalkulator til å evaluere prosjektets avtrykk, og finn ut hvordan du kan redusere dette med gjenvinning.
Beregn karbonavtrykket
Tarketts beregning for karbonavtrykk på gulv

Gamle linoleumsgulv blir ny råvare

Ved hjelp av innsamlingssystemet ReStart for linoleum kan vi innhente gamle linoleumsgulv og bruke dem i produksjon. Det estetiske ved linoleum er unikt. Men materialets sammensetning og egenskaper gjør det også til et holdbart kvalitetsprodukt, med gode bærekraftige egenskaper. For både råvare og produksjonsprosessen finnes det potensiale for store klimagevinster, og omstilling til sirkulær økonomi. 

Gamle linoleumsgulv blir ny råvare
Tekniske- og miljøspesifikasjoner

Å innrede med naturmaterialer

Nesten alle ingrediensene i Tarketts linoleum er naturlige råvarer som er fornybare, eller som det ikke er mangel på. Det er dette som er grunnen til at linoleum er et så bærekraftig materiale med lav klimapåvirkning. Det unike for Tarketts linoleum er at den er homogen, det vil si at produktet består av ett lag med ren linoleum som overflatebehandles og monteres på jutevev.

Å innrede med naturmaterialer
Dette er LinoWall 2,0 mm