Dokumenter
-
Brick LIGHT GREY
Våtromsprodukter | Veggbelegg

Aquarelle våtromsvegg - Brick LIGHT GREY

Vår nylige oppdaterte kolleksjon med våtromsvegger gjør det mulig å skape individuelle interiører i bad og vaskerom. Her ligger alt tilgjengelig for den som liker det tidløse og klassiske, rustikke og industrielle, naturlige farger, eller moderne uttrykk. Fargenyansene går fra stramt hvitt til myke pasteller, og design som f.eks. marmor, betong, flis og vakre klassiske print.

Nytt i kolleksjonen er våre flotte digitalprintede dekorvegger, som enten kan settes opp som en fondvegg eller monteres i hele rommet. Mønsteret på disse gjentas hver 4. meter, og dermed får du en unik og vakker dekorvegg. Veggbelegg monteres normalt horisontalt rundt i rommet, og da blir det ofte bare en skjøt og rommet blir sikrere mot lekkasjer og vannskader.

Veggene i Aquarelle er 2 meter høye, og må derfor kompletteres med en bord på toppen opp mot taket. Dersom veggene på badet er høyere enn 2,5 meter, kan våtromsveggen monteres vertikalt slik som tapet. Det er ikke alle mønster som kan monteres slik, men informasjon om dette finnes i oversikten.

Aquarelle er våtromsgodkjent.

Det skal alltid brukes en fagperson til arbeid i våtrom. Les alltid igjennom leggeanvisningen, og bli enig med kunden hvilken retning som mønsteret skal monteres.

Nøkkelegenskaper
Tekniske og miljøspesifikasjoner
Produkttype: Vinyl veggbelegg på rull
Total tykkelse: 0,92 mm
Total vekt: 1500 g/m²
Tykkelse slitesjikt: 0,12 mm
Overflatebehandling: TopClean XP
Rull (1 ref.)
Finn Aquarelle våtromsvegg som passer dine behov
Sorry, we didn't find any formats
You can contact Customer Service for any futher information.
Contact Customer service
Tekniske- og miljøspesifikasjoner
Dette er Aquarelle våtromsvegg